MoveUp Summer Tour
odštartovalo v Banskej
Bystrici
s úspechom!

19.08.2013

Fotogaléria

Tanečná skupina The Pastels zavítala do Banskej Bystrice v rámci celoslovenského turné Move Up Summer Tour, aby dala ľuďom na známosť, že čoskoro na ich televízne obrazovky príde originálna tanečná súťaž Move Up, ktorej ambasádormi a porotcami sa stali práve „Pastelky“.

V banskobystrickom Aqualande obľúbení tanečníci viackrát predviedli, že majú talent a že tanec k letu jednoznačne patrí. Návštevníkov kúpaliska vytiahli v horúci deň z tieňa pod pódium, na ktorom nielen tancovali, ale aj zapojili prítomných do aktivít, ktoré si pre nich pripravili.

Na programe boli súťaže pre malých aj väčších. Deti sa učili choreografiu, ktorú ste mohli vidieť v najnovšej reklame na Orange, pretekali sa v nosení vody pomocou netradičnej „nádoby“ – mokrého trička a dokonca mohli predviesť vlastné tanečné umenie vo tradičných tanečných battle-och. O zábavu pre starších sa postaral najmä Janko, ktorý si pre nich pripravil originálnu zostavu pilates.

Mnohí neodišli domov naprázdno, rozdávali sa vecné ceny a to nielen pre výhercov, ale pre všetkých, ktorí sa zúčastnili na spomínaných aktivitách. Tí, ktorí sa do nich nezapojili, si mohli odniesť aspoň podpiskartu „Pasteliek“ alebo sa s nimi odfotiť. Videá a fotky z akcie môžete nájsť na našej stránke!

Move Up Summer Tour pokračuje, The Pastels môžete vidieť a zažiť už v sobotu 17.8.2013 v Aquacity Poprad a o týždeň na to 24.8.2013 v Košiciach v Beach Clube!